Homepage.

Gerrie Hulsing

Uitvoering boeken

Pim Fortuyn

Politiek

Zaanse toppers

Diverse boeken

Kroniek D.T.S.

Media en foto's

Contact.

BESTELLEN !

DIVERSE BOEKEN.
 
 
         
 
Titel : Over voeten, voetverzorging en voetnoten.
Ondertitel : 'met daarin opgenomen het ABC der voetverzorging'
Aantal pagina's : 148
Isbn nummer : 908083971X
 
PRIJS : € 12,95
(15,00 inclusief verzendkosten)
 
Inhoudsopgave (flaptekst) :
Er is over de voeten genoeg geschreven in de loop der jaren, zo ook over diegene die de voeten behandelde. Wanneer we terug gaan in de geschiedenis , komen we al snel tot de ontdekking dat we heel ver terug moeten/kunnen gaan om de oorsprong van de voetverzoring daadwerkelijk te achterhalen. Ondanks het feit dat de geschiedenis ons veel te vertellen heeft, is de echte oorsprong, zeg maar de basis, niet op enige wetenschappelijke grond vast te stellen. In velerlei boeken en geschriften wordt tussen de regels door al meer dan voldoende gewag gemaakt over de aanwezigheid van voetverzorging, dan wel het 'bezig' zijn met andermans voeten.
 
 
 
         
 
Titel : Waar draait het om?
Ondertitel : 'een technische blik voor pedicures'
Aantal pagina's : 75
Isbn nummer : 9789080839779
 
PRIJS : € 11,95
(14,00 inclusief verzendkosten)
 
Inhoudsopgave (flaptekst) :
De technische kant van het voetverzorgingsbedrijf is al jaren een achtergebleven gebied, een grijs terrein. Gerrie Hulsing probeert in dit boek de benodigde duidelijkheid te verschaffen. Goed gereedschap is het halve werk, maar.... Gereedschap moet goed blijven!
Een eerste vereiste is wéten wat men aanschaft. Wat is beter en vooral waarom? Wat zijn de voordelen van een nat-techniek t.o. de stofafzuiging? Veel 'cowboy-verhalen' doen nog steeds de ronde en lijken af en toe een eigen leven te gaan leiden. Gerrie Hulsing ontzenuwd ze in dit boek allemaal, doe er uw voordeel mee! Gerrie Hulsing is al ruim twintig jaar importeur/groothandelaar in o.a. voetverzorgingsproducten. Vanuit deze jarenlange ervaring plus nog eens een tiental jaren praktijkervaring, is hij gekomen tot dit boek. Hij is het een schrijnende zaak gaan vinden dat de voorlichting op technisch gebied zó achterliep met de werkelijkheid. Hij is er wonderwel in geslaagd om deze toch wel taaie kost op een uitstekende wijze uit één te zetten op een wijze die iedere voetverzorger zal weten te begrijpen en te waarderen. Voorwaar een verademing voor pedicurend Nederland, waar zij nog vele jaren hun voordeel mee kunnen doen.
 
 
 
Titel : Als een fout een naam heeft
Ondertitel : 'hoe een vermeende vriendschap omsloeg
                     naar diepe haat'
Aantal pagina's :
Isbn nummer :    DIT BOEK ZAL BINNENKORT VERSCHIJNEN !!!!!!
 
PRIJS : €
(€  inclusief verzendkosten)
 
Inhoudsopgave (flaptekst) :
 
 
 
 
Titel : Boek zonder naam
Ondertitel : 'rijmelarij zonder faam'
Aantal pagina's :
Isbn nummer :    DIT BOEK ZAL BINNENKORT VERSCHIJNEN !!!!!!!
 
PRIJS : €
(€  inclusief verzendkosten)
 
Inhoudspogave (flaptekst) :
Boek zonder naam, hoe bedenkt iemand het? Gerrie Hulsing schijnt daar geen problemen mee te hebben. Evenmin hij in dit boek laat blijken problemen te hebben met rijmen. Hij laat in ieder geval weer eens een totaal andere kant van zichzelf zien. Rijmpjes met een humorvolle benadering, maar soms ook met een wat ernstiger achtergrond. Gewoon leuk leesvoer, zullen we maar zeggen. In dit boek legt hij een link tussen het lezen van dit soort rijmpjes en het begrip 'tijd'.  Niet dat er direct een link te leggen is, maar meer om u als lezer er op te wijzen de tijd te nemen om een rijmpje te lezen én, in bepaalde gevallen, tot u door te laten dringen. Lach er om, of laat het 'bezinken'. Van beide zult u geen nadelige gevolgen ondervinden. Néémt u echt de tijd en komt u tot de conclusie dat u soms in de lach schiet of gaat overdenken, dan heeft dit boek toch (niet geheel onbedoeld) een doel. Het betekend namelijk dat u het dan ongelimiteerd kunt blijven lezen. Keer op keer.....
 
 
 
Zijn vrouw was te zwaar
ze deed heel wat kuren.
Dus zei hij zowaar, en dat deed
hij voor haar, misschien helpt het
wel met pédicuren.
Uit : Boek zonder naam - Gerrie Hulsing