Homepage.

Gerrie Hulsing

Uitvoering boeken

Pim Fortuyn

Politiek

Zaanse toppers

Diverse boeken

Kroniek D.T.S.

Media en foto's

Contact.

BESTELLEN !

BOEKEN OVER PIM FORTUYN.
 
 
 
           
 
Titel : Aan Pim kan niemand het meer vragen
Ondertitel : 'het hele verhaal'
Aantal pagina's : 234
Isbn nummer : 9090171231
 
PRIJS : 15,95
( 18,00 inclusief verzenkosten)
 
Inhoudsopgave (flaptekst):
Wanneer op 6 mei 2002 de aanstormende politicus Pim Fortuyn in Hilversum op brute en vooral laffe  wijze wordt doodgeschoten, staat Nederland op zijn kop. Het land leeft in een roes van onbegrip, van wraak. De democratie is getroffen. Gelukkig kan vrijwel meteen de dader worden aangehouden. Nog gelukkiger is het, wanneer het om een blanke Nederlandse man blijkt te gaan. Stel je eens voor wat er had kunnen gebeuren wanneer hij nit meteen was opgepakt, dan was het leed waarschijnlijk niet te overzien geweest! Een gigantische geruchtenstroom komt op gang, mede door het feit dat de dader, Volkert van der G. zwijgt in alle talen, een half jaar lang. In dit boek heeft Gerrie Hulsing een poging gewaagd om alles wat er gebeurd en geschreven is, te ordenen. Artikelen uit toonaangevende nieuws- en opiniebladen, interviews en levensverhalen Pim Fortuyn zelf en over zijn moordenaar. Maar ook fragmenten uit het requisitor van officier Plooy, en fragmenten uit het onderzoeksrapport van de commissie Van den Haak, die onderzoek deed naar de veiligheid en beveiliging van Pim Fortuyn. Verbluffende fragmenten!
Is Volkert nu echt zo'n milieufreak? Klopt zijn motief? Werkte hij alleen? Waarom moest Pim Fortuyn werkelijk dood? Is de democratie op sterven na dood? Is pIm Fortuyn werkelijk dood, of houden zijn gedachten hem levend?
Hij heeft in ieder geval getracht het vrije woord weer inhoud en betekenis te geven...
 
 
 
         
 
Titel : Demonisering met de dood tot gevolg?
Ondertitel : 'het lot van Pim Fortuyn'
Aantal pagina's : 159
Isbn nummer : 9080839728
 
PRIJS : 12,95
( 15,00 inclusief verzendkosten)
 
Inhoudsopgave (flaptekst):
6 mei 2002. De dag dat Pim Fortuyn door Volkert van der Graaf in Hilversum van deze wereld werd geschoten. De politicus Pim Fortuyn, de mens Pim Fortuyn. Politieke of een 'gewone' ordinaire moord? Wat waren de achtergronden die deze moord mogelijk maakte? Wat was de werkelijke reden dat Pim Fortuyn dood moest? Is er nu wel of niet sprake geweest van demonisering van de mens Fortuyn? En blijven we ons als natie voorspiegelen dat er in 2002 sprake is geweest van een normale verkiezingscampagne? Vertellen we onze kinderen later dat er in 2002 een politicus vermoord werd alleen omdat hij homofiel was? Dat er van demonisering van de persoon Pim Fortuyn absoluut geen sprake is geweest? Lees in dit boek of dit werkelijk zo geweest is, en trek uw eigen conclusie. Als u durft te beweren dat Pim Fortuyn niet ten onder is gegaan door toedoen van een daadwerkelijke demonisering van zijn persoon, dan mag dat natuurlijk. Gerrie Hulsing is als schrijver van dit boek en andere mening toegedaan, wat in dit boek dan ook duidelijk naar voren komt. Pim Fortuyn zal bij velen in de herinnering blijven bestaan als een zeer erudiet man, maar ongetwijfeld ook als een (nu al) legendarisch fenomeen. Veel politici hadden voor zichzelf niet zo veel lef, niet zo veel 'ballen', om te willen erkennen dat zij van deze persoon veel, hl veel hadden kunnen leren, wanneer zij de samenwerking en de confrontatie hadden durven aangaan. In plaats daarvan verkoos men voor demoniseren. Wl hebben alle huidige politieke leiders de 'stemmentrekkende' items van Fortuyn, die hij wl durfde te benoemen, ingepikt ten einde hun eigen programma nog enige kleur te geven. Na zijn dood uiteraard! Toen durfden zij dat wel aan. Misschien is dat wel het in en in trieste beeld van de politicus anno 2002, eerst aan de zijlijn toezien hoe een ander de zaken aanroert waar ze zlf nooit publiekelijk over durfde te spreken, de persoon vervolgens de (onterechte!) hoofdrol laten spelen in een misselijk makende demoniseringscampagne om vervolgens na diens dood de door hem 'ingetrapte deuren' helemaal open te zetten.
Misschien, heel misschien, staat er weer eens een nieuw soort Pim op, en mocht dat zo zijn, dan denk ik dat deze nit zal worden vermoord!
 
 
 
         
 
Titel : De persoon Pim Fortuyn
Ondertitel : 'met een overzicht van zijn boeken'
Aantal pagina's : 246
Isbn nummer : 9080839736
 
PRIJS : 15,95
(18,00 inclusief verzendkosten)
 
Inhoudsopgave (flaptekst):
In dit boek heeft Gerrie Hulsing getracht de persoon Pim Fortuyn wat duidelijker 'neer te zetten'. Dit aan de hand van interviews met Pim zelf, praatprgramma's waar hij aan deel nam, maar ook bekende Nederlanders die hun mening geven over Pim. Mensen als Mat Herben, Joao Varela, prof. Bob Smalhout, oud-NOS man Nico Haasbroek, schrijfster Pamela Hemelrijk en Harry Mens. Daar waar de n spreekt over 'de levenslessen van Pim', spreekt de ander over 'de band met Pim' terwijl weer een ander schrijft dat hij 'het een voorrecht vond hem gekend te hebben'. Maar ook onbekende Nederlanders komen aan het woord, zoals 'buurtmeisje' van vroeger Anneke Wijsman, en twee 'gewone' meiden die hem ooit interviewden. Een klein stukje 'nieuws' uit 1993 en 1994. Zijn uitgebreide cv komt aan bod. Dan natuurlijk ook de boeken die hij heeft (mede-) geschreven, vrijwel allemaal compleet met flaptekst - isbn nummer - uitgever - jaartal n een afbeelding!
Maar ook boeken die anderen ver Pim geschreven hebben, of waar hij een belangrijke rol in speelt. Dit boek is met name voor de echte Fortuynisten te zien als een soort encyclopedie. Tot slot kunt u kennis maken met de schrijver Gerrie Hulsing, middels een krantenbericht tijdens het verschijnen van zijn eerste boek over Pim Fortuyn. Dit boek is voorzien van 37 foto's, waarvan 26 van Pim, terwijl een aantal daarvan zeer oude prentjes zijn. Pim Fortuyn blijft een bepaalde groep mensen in Nederland boeien, wat Gerrie Hulsing bewijst met dit (zijn derde) boek over de persoon Pim Fortuyn.
 
Met een voorwoord geschreven door zijn broer, Marten Fortuyn.
 
 
 
          
 
Titel : Achttien jaar voor een fortuyn
Ondetitel : 'het verhaal van iemand die 'iemand' wilde zijn en
                    als niemand eindigde'
Aantal pagina's : 181
Isbn nummer : 9080839752
 
PRIJS : 13,95
( 16,00 inclusief verzendkosten)
 
Inhoudsopgave (flaptekst):
Door o.a. een half jaar lang te zwijgen als het graf, en door bijna kinderlijke leugens te gebruiken, wist Volkert van der Graaf justitie om de tuin te leiden en voor zichzelf het verschil te bepalen tussen levenslang of achttien jaar cel. Schuldig bevonden aan de zeer laffe en onzinnige moord op Pim Fortuyn, op 6 mei 2002 in Hilversum. Een radicale milieu-activist die 'doordraaide' of 'voor iemands karretje' werd gespannen? Een man uit een vreemd milieu. Een pleger van geweld wat de samenleving scheppen geld kost. Ontving zijn salaris via de Postcodeloterij en de verkoop van Kinderpostzegels. Komt met een motief op de proppen wat door de samenleving nooit als motief kn worden gezien! De (linkse) rechters accepteren hem echter. De gehle strafzaak wordt er ntje door de samenleving als een groot toneelstuk zal worden gevolgd. De toewijzing van een rechter die nog linkser is als de verdachte en alle milieuclubjes bij elkaar. Een advocaat die bekend staat als iemand met 'bewondering voor linkse idealen'. Een (Groen-) linkse wethouder die de naam van Volkert 'lekte' op een zeer crusiaal moment. Volkert, de zachte, lieve jongen. Spijt kn en wil hij niet betuigen. Onze 'held'. Een hongerstaking beginnen en dan niet eens durfen vol te houden!! Het lieve onschuldige knulletje. Met wl een goed stel hersens, dat is wel duidelijk geworden. En ook met crimineel inzicht. Blijven zwijgen. Alles tot in detail weten te herinneren behalve de echt relevante zaken. Waar was ik de avond en nacht voor de moord ook al weer? Goh, zelfs mijn vriendin weet het niet meer! Gegevens van zijn computer? Verdwenen. Helemaal weg. Computer 'leeg'! Volkert bleek inderdaad een slim mannetje te zijn. In dit boek heeft Gerrie Hulsing de belangrijkste feiten op een rijtje gezet. Niet om Volkert van dienst te zijn. Integendeel! Maar om nog eens te benadrukken hoe het zaakje 'stonk' en eigenlijk nog steeds geen 'frisse kijk' op het geheel kan geven. Pim Fortuyn stond ergens voor! Volkert van der Graaf stond voor nits. Niet meer dan een handje vol onhaalbare idealen. En niet te vergeten, voor paal....
 
De n zoekt het in macht
een ander juist in kracht.
Een derde denkt dat geld, vooral heel veel,
hem zal helpen aan zijn deel.
Maar waar echt niemand op wacht, is
een rijk en sterk persoon met macht!
Uit : Boek zonder naam - Gerrie Hulsing